FAIL (the browser should render some flash content, not this).

HOME » ACTIVITATE » Instrumentatie on-line monitorizare apa WTW IQ SENSOR NET
Fondata in 1945, WTW s-a dovedit a fi lider in conceperea si producerea de echipament de monitorizare a calitatii apei. Aceasta si-a creat o reputatie solida prin furnizarea de produse de calitate superioara. Incercarea continua de a rezolva problemele pe care le intampina clientii sai in masuratori a dus la promovarea unor solutii inovatoare.

WTW va ofera o gama completa de produse on-line:

 • IQ Sensor Net este un sistem digital modular, flexibil, care poate monitoriza pana la 20 de parametri diferiti (pot fi conectati pana la 20 de senzori). Interfata digitala permite distante mari intre senzori si sistemul de masurare, transmiterea semnalului imuna la interferente si calibrarea automata prin transmiterea semnalului de calibrare prin bluetooth din laborator.

Avantaje

 • Sisteme multiparametru sau unitati pentru un singur parametru;

 • Iesiri analogice sau relee, interfete digitale;

 • Protectie integrata impotriva trasnetului;

 • Soft pentru stocarea, salvarea, documentarea si reincarcarea configuratiei sistemului;

 • Extinderea simpla a sistemelor prin adaugarea de module si senzori;

 • Conectare plug & play pentru senzori;

 • Furnizarea cu rapiditate si precizie a valorilor parametrilor de calitate ai apei, ceea ce permite monitorizarea proceselor si un mai bun control asupra lor, asigurand astfel operarea si exploatarea eficienta a statiilor. • Senzorii electrochimici de oxigen dizolvat – Trioxamti® asigura o precizie ridicata datorita sistemului cu 3 electrozi, dintre care unul de referinta si imunitate la interferente prin pre-amplificatorul incorporat. Au membrane de teflon rezistente la depuneri. Partile importante ale senzorului sunt monitorizate continuu pentru detectarea defectelor si avariilor.


 • Senzorii optici de oxigen FDO® au ca principiu de masurare luminiscenta stratului de molecule de oxigen existent pe capul de masurare. Tehnologia de masurare cu lumina verde, comparativ cu lumina UV/albastra folosita de obicei, asigura o stabilitate indelungata a pigmentului. Acesti senzori nu necesita calibrare, nu sunt influentati de curgerea apei si de existenta bulelor de aer pe suprafata de masurare.


 • Senzorii de pH/redox Sensolyt® sunt precalibrati, cu functie de verificare in caz de spargere a geamului. Au rezistenta ridicata datorita protectiei cu armatura. Sunt dotati cu preamplificator a semnalului de electrod, senzor de temperatura integrat si exista posibilitatea recalibrarii imediate prin sistemul IQ Sensor Net.


 • Senzorii de conductivitate Tetracon® contin 4 electrozi, care permit eliminarea efectelor polarizarii si cresterea performantei si preciziei de masurare. Sunt foarte rezistenti la depuneri si la conditii agresive de mediu.


 • Senzorii optici de turbiditate Visoturb® si Visolid® permit calibrare precisa si extrem de stabila direct din fabrica. Sunt dotati cu un sistem de curatare inovator cu ultrasunete, care inhiba depunerea contaminantilor. Fereastra de masurare din safir garanteaza masurari precise chiar si in conditii  abrazive.


 • Senzori de amoniu si nitrati Varion® - parametrii pot fi masurati simultan, cu compensare pentru ionii de potasiu si clor care interfera in masurare.


 • Senzorii optici de CBO si CCO Carbovis® asigura masuratori imediate si de mare precizie, prin compensare interna prin masurarea turbiditatii. Sunt dotati cu sistem de curatare automata cu aer.


 • Noile Analizoare multiparametrice Trescon® dispun de flexibilitatea modulara si convenabila pentru masuratori on-line si monitorizare de pana la trei parametri diferiti si folosesc unicile sisteme de preparare a probei PurCon®, pentru o acuratete si repetabilitate in cele mai poluate probe de apa uzata. Se pot analiza simultan amoniu, azotati, azotiti, fosfati sau fosfor total.   

Instrumentatie on-line monitorizare apa WTW IQ SENSOR NET

Cea mai completa linie din lume pentru masuratori online parametri precum : pH/ORP, Oxigen Dizolvat, Conductivitate, instrumentatie cu autocuratare pentru Turbiditate, TSS, NH4, NO3, COD, TOC, DOC, SAC, BOD. [...]

Statii mobile monitorizare apa

Statii transportabile de monitorizare a parametrilor apei pentru efluentii statiilor de epurare si pentru apele de suprafata, rauri, lacuri. [...]

Monitorizare emisii

Envirotronic ofera sisteme complete, o gama larga de componente pentru conditionarea gazelor si servicii excelente pentru monitorizarea emisiilor [...]

Statii automate prelevare probe apa

Dispozitivele de prelevare probe apa functioneaza fie folosind pompe de vacuum, fie folosind pompe peristaltice si pot efectua pana la 24 de extrageri in conditiile si intervalul de timp presetate. [...]


CAUTARE