Envirotronic - Echipamente si tehnologii avansate| Despre noi

Echipamente si tehnologii avansate

Envirotronic pune la dispozitia beneficiarilor personal de specialitate, oferind solutii la cheie in aplicatii de monitorizare si analiza a apei, acestea incluzand proiectarea sistemelor on-line sau a laboratoarelor de analize, livrarea echipamentelor si instalarea lor, instruirea personalului, precum si consultanta in pregatirea procedurilor de lucru in vederea acreditarii laboratoarelor conform ISO 17025.

Envirotronic este activ implicata in detectia pierderilor de apa, oferind prin personal de specialitate solutii customizate fiecarui client si livreaza echipamente de ultima generatie pentru localizarea de trasee de conducte si detectia cu precizie a pierderilor de apa din retelele de alimentare cu apa.

Punerea in functiune si instruirea personalului sunt parte integrata a procesului de vanzare, Envirotronic dispunand de o echipa competenta de ingineri de service pe intreg teritoriul Romaniei.

Deoarece asistenta tehnica post vanzare si mentinerea instrumentelor in buna stare de functionare este foarte importanta pentru utilizatori, Envirotronic ofera pachete de intretinere si service atractive, adaptate fiecarui beneficiar in parte.

Envirotronic detine certificari ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 si ISO 45001:2018 si toate echipamentele comercializate sunt furnizate cu Certificate de Conformitate, Garantie si Calitate care atesta ca acestea sunt produse la cele mai inalte standarde in conformitate cu Normele Europene. La livrare toate manualele si certificarile sunt traduse in limba romana si puse la dispozitia Clientului.


Gama de echipamente furnizate acopera analiza si monitorizarea calitatii apei, atat in laborator, cat si in proces, monitorizarea gazelor la cos, a emisiilor, a temperaturii si umiditatii din incinte, filtrarea apelor tehnologice sau a diverselor lichide in industria alimentara, precum si echipamente pentru detectia pierderilor de apa din retelele de alimentare cu apa.

Parteneri:

Xylem Analytics GmbH – Unul dintre cei mai specializati producatori de instrumentatie de proces on-line in domeniul apelor uzate si apelor de suprafata, cu peste 70 de ani de cercetare si dezvoltare, ofera sisteme modulare care pot sustine pana la 20 de senzori de masura simultan.

HWM Water – Unul dintre cel mai mari producatori si dezvoltatori de echipamente detectie pierderi apa, cu o experienta de peste 40 de ani in fabricarea de echipamente de monitorizare si telemetrie pentru industria apei, a apei uzate si a retelelor de gaze. Parte a grupului international de companii Halma Plc

Flow-Tronic SA – stabilita in 1989 in Belgia, compania este unul dintre liderii internationali in cercetarea si productia de echipamente precise de masurare a debitului in canale deschise sau in conducte pline.

Lovibond – Tintometer GmbH – cu o expertiza de peste 130 de ani in domeniul cercetarii si productiei de echipamente pentru testarea calitatii apei, Lovibond este prezent in peste 160 de tari si colaboreaza cu toti marii producatori in dezvoltarea continua de solutii noi in domeniul colorimetriei si electrochimiei.

Hamilton – Cel mai mare producator echipamente industriale pentru masurare lichide de proces, robotica si solutii de stocare automate. De peste 60 de ani Hamilton combina nevoile variate ale clientilor cu materiale de calitate si cercetare care duc la cel mai inalt nivel de performanta.

Knick Elektronische Messgeräte GmbH Unul dintre cei mai mari producatori de echipamente electronice de masura si control pentru industrie. Senzori, armaturi speciale pentru industrie, sisteme de masura analitice pentru procese, izolatoare industriale realizate precis si detaliat pentru a asigura utilizarea la potential maxim si satisfactia clientilor.

Trios GmbH –  Unul dintre liderii mondiali in fabricarea de senzori optici de imersie fluorometrici si senzori fotometrici compacti, robusti si cu o acoperire larga de medii de masura: de la ape uzate pana la ape industriale. Senzori de masura hidrocarburi, N03-N, N02-N, CODeq, BODeq, TOCeq, TSSeq, etc.

Misiunea noastra

Echipamente și tehnologii avansate

Monitorizare Parametri Apă

Soluții complete de instrumentație pentru stații de tratare, epurare și industrie

Soluții digitalizare și sectorizare

Managementul datelor de la distanță, sisteme de telemetrie încorporate, transmitere date GSM/GPRS, NBioT, LTE-E

Monitorizare Calitate Mediu

Sonde multiparametrice cu data logger si alimentare de la panouri solare pentru monitorizari pe termen lung in ...

Echipa Envirotronic

Director General

Lucian Gavrilescu

Director Economic

Crenguta Gavrilescu

Office Manager

Ana Maria Jurju

Director Vânzări

Virgil Mătăsaru

Parteneri