Envirotronic | Despre noi

Echipamente si tehnologii avansate
Envirotronic pune la dispozitia beneficiarilor personal de specialitate, oferind solutii la cheie in aplicatii de monitorizare si analiza a apei, acestea incluzand proiectarea sistemelor on-line sau a laboratoarelor de analize, livrarea echipamentelor si instalarea lor, instruirea personalului, precum si consultanta in pregatirea procedurilor de lucru in vederea acreditarii laboratoarelor conform ISO 17025.

Punerea in functiune si instruirea personalului sunt parte integrata a procesului de vanzare, Envirotronic dispunand de o echipa competenta de ingineri de service pe intreg teritoriul Romaniei.

Deoarece asistenta tehnica post vanzare si mentinerea instrumentelor in buna stare de functionare este foarte importanta pentru utilizatori, Envirotronic ofera pachete de intretinere si service atractive, adaptate fiecarui beneficiar in parte.

Envirotronic detine certificare ISO 9001:2008 si toate echipamentele comercializate sunt furnizate cu Certificate de Conformitate, Garantie si Calitate care atesta ca acestea sunt produse la cele mai inalte standarde in conformitate cu Normele Europene. La livrare toate manualele si certificarile sunt traduse in limba romana si puse la dispozitia Clientului.

Prezentare companie

Misiunea noastra

Impreuna pentru un mediu sanatos!

Monitorizare Parametri Apa

Solutii complete de instrumentatie de proces si aparatura laborator si de teren

Analiză Gaze

Detectoare portabile gaz. Detectoare stationare. Debitmetre de gaz. Analiza la cos

Monitorizare Calitate Mediu

Sonde multiparametrice cu data logger si alimentare de la panouri solare pentru monitorizari pe termen lung in ...

Echipa Envirotronic

Director General

Lucian Gavrilescu

Director Economic

Crenguta Gavrilescu

Office Manager

Ana Maria Jurju

Director Vânzări

Virgil Mătăsaru

Parteneri